tisdag 25 november 2008

Snart får jag hybris

Bloggen har haft 136 unika besökare sedan i fredags kväll. Det är ju en bit kvar till Blondinbella, men ändå. Att det är så många som klickar in sig just här. Det hade jag ingen aaaaaaning om.

Men det är kul!
Klicka på!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulla! Väldigt spännande att följa dina blogginlägg, även om vi är väldigt dåliga på att skriva kommentarer...
Här är allt bra med oss, vi håller också på att flytta (på lördag den 29 nov) tillbaks till kristinehamn. Björn har börjat med en c-uppsats i medievetenskap (ang bildjournalistik) och jag e sjukskriven hemma pga ryggbesvär och foglossningsbesvär. Margen är stoor, beben beräknas komma den 30 december. Vi hoppas att den kan gå över 2 dygn åtminstone, men jag (som alla andra) tror inte att det kommer ta speciellt lång tid innan den kommer. Vi vet fortfarande inte om det blir en pojke eller flicka, men stark är den i alla fall, såsom den sparkar!! Vi får hålla er informerade så fort det händer något!! Hälsa så gott till Oskar och Albin, hälsa att vi saknar kusinerna!!
Puss och kram Amelita och Björn

Anonym sa...

Godmorgon där nere i södern!

Nu tror jag att jag har lyckats lägga in en prenumeration på Dina inlägg, så att jag inte missar något. ;-) Det är så roligt och intressant att följa Er tanzaniska vardag - och skönt att kunna få drömma sig bort från den svenska vinterkylan lite! :-P Så bra som Du skriver, är det heller inte svårt att leva sig in i det hela!

Hälsar Ann

Sofi sa...

Hej Ulla, dethär var ju jättekul att få läsa! Jag fick länken från Ann Markström som tydligen hade hittat mig på StayFriends. Tack Ann! Och två jättefina pojkar har ni ser jag på fotot här nedan, går de på låg- resp. mellanstadiet tro...? Min yngste är 10, går i 4:an. Vilket häftigt liv ni har gett er in i, väldigt strongt tycker jag! Själv funderar jag "bara" på Paris, när jag blir för uttråkad här och barnen har flyttat ut......nån gång! För jag pluggade nybörjarfranska för några år sen, men är nu tjänstledig jag med och läser bl a franska på universitetet. Fast det är så mycket att göra härikring nu, längtar efter att lägga böckerna på hyllan o få göra julfint hemma. Vet inte om jag hinner med julen i år... :-( Men sköt om dig, jag ska tänka på er! Stor kram, Sofi från Torsby.

Ulla Sätereie sa...

Hej på er allihop!
Vad kul att se att ni är inne och läser!
Ann, Sofi - kan det vara ett ålderstecken att vi börjar leta upp våra gamla skolkamrater? Vad gör ni nu för tiden? Mejla gärna lite privatlivsskvaller till ulla.satereie@gmail.com om ni har lust!
Sofi - mina killar är Albin snart 8 och Oskar nyss 10. De går i tvåan resp femman här. Hur många barn har du? Uppenbart är att du startade lite tidigare än jag!

Sofi sa...

Du jag gör så, jag mailar dig! Jag gör det enkelt för mig, jag skickar min presentation från Stay-Friendssidan som jag gjorde till Ann, för hon kunde inte se vad det stod eftersom hon inte var medlem. Men skriva till mig och se mitt foto kunde hon - underligt? ÅÅÅ vad roligt det här var, nu ska jag maila till dig! Kram kram, Sofi.

Anonym sa...

Tack för "adden" på Facebook också! :-) Intressanta problem Du har... ;-) Här hemma är det INTE för varmt. :-P Skämt åsido, jag mår som fisken i vattnet i varma klimat, fast jag undviker förstås att sitta mitt i stekande sol just när jag äter, t.ex. Men det fanns pool på området där Ni bor, tyckte jag att Du skrev någonstans? Du kanske skulle försöka få ording på en laptop och placera Dig vid den om dagarna. ;-) (Hur är det med havet - uppsöker Du inte det något?)

undrar Ann! ;-)

Anonym sa...

Och ja, jag håller med Sofi här ovan - det här var verkligen roligt. :-) Jag är enbart "basmedlem" på Stay Friends, och Lena Årgard som jag också försökte skriva till verkade ha försökt öppna mitt meddelande men inte lyckats, så antagligen är även hon enbart basmedlem. För att få tillgång till alla funktioner krävs nog att åtminstone den ena kommunicerande parten är "guldmedlem", d.v.s. betalande medlem. *Hmmm* Har Du Ulla, (eller Du, Sofi, ifall Du också kommer in här igen och läser), regelbunden kontakt med några andra från vår årskurs på Stjerneskolan?

undrar Ann! :-)