lördag 20 december 2008

God jul och gott nytt år!

Gustaf, Lisa, Anders, Joel och Anton har kommit! Vi har haft ett par hektiska, men väldigt härliga dagar. Skolavslutning, bad i Indiska oceanen, besök i marknadskvarteren Kariakoo, ut på restauranger, dricka drinkar på the Yacht Club och så vidare.

Men nu drar vi vidare på riktigt stora äventyr! Om en halvtimme kommer taxibilarna som ska ta oss till flygplatsen för vidare färd mot Arusha. I morgon bitti åker vi till nationalparken Tarangire och juldagarna tillbringar vi i tält på Serengetis savann. Avslutningsvis ska vi besöka Ngorongoro - där vi hoppas få se noshörningar!

Så ny blir det radiotystnad i minst en vecka. Håll ut!

Kanske hinner jag blogga lite när vi mellanlandar i Dar på vägen till Zanzibar. Vi kommer att vara här den 27 - 28 dec. Men bli inte förvånade om det dröjer till den 5 januari innan bloggen tar ny fart!

Ha det så bra i julen alla människor!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på er! Vilket äventyr för Anton och er alla andra! God Jul och gott nytt år!
Nu har det varit två (!) dagar med blå himmel och sol i Borås! Det ni! Efter månader av regn...

Anonym sa...

God Jul och Gott Nytt år till Er alla från oss alla här på Nordostpassagen.
Hoppas ni får en fin resa bland lejonen!

Anonym sa...

God Jul och Gott Nytt År önskar familjen Engström-Bjenne. Ha det så kul på savannen! Gå inte och bli uppätna. Kul att ni har fått förstärkning från Sverige. Hälsa dem också. Vi saknar er men följer era äventyr med spänning via denna eminenta blogg. Kramar i plenty!