onsdag 17 december 2008

Bädda sängar, möblera om, laga malarianät...

...det är sånt jag ägnar mig åt som mitt julpyssel! Svettigt, men kul.

Vi väntar otåligt på att våra gäster - Gustaf, Lisa, Joel, Anders och Anton - ska komma fram i kväll, kl 22.40, om flyget inte är försenat, vilket det har varit flera dagar den här veckan. Håkan ska ta monstertrucken och möta på flygplatsen i kväll. Bara att hoppas att alla fem (sex med Håkan) och deras packning får plats. Annars får väl några åka taxi.

Och så håller vi tummarna för att alla resväskor kommer fram. Orkar inte med en vända till med att vänta varje kväll på att KLM-flighten ska komma fram, men utan just våra väskor.

I dag har jag dessutom köpt några små resväskor, så att vi slipper åka på safari med våra löjligt stora resväskor. På lördag är det dags! Det ska bli så KUL!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Nu är vi lite avundsjuka här när tjocka familjen kommer ner och hälsar på...utan oss! Fast egentligen är vi bara lite avundsjuka, för vi har det så spännande här ändå. Varje dag tror Björn att det är dags, och varje dag säger Ami att det är lugnt. Och så flyter dagarna förbi, hela december ut hoppas vi. Ni kommer iallafall ha en underbar jul tror vi! Vi tänker på er! /Björn o Ami