tisdag 16 december 2008

Det är mycket nu

...men en helt annan sorts julstress än hemma. Här handlar det mer om att planera roliga saker att göra tillsammans med hitresande, efterlängtade julgäster (de kommer i morgon - yippie!), om att hitta en bankomat som faktiskt släpper i från sig pengar (har varit runt till fem stycken i dag utan att få ut en enda shilling) och att hinna fundera på vad vi egentligen ska ha med oss i packningen inför den stora safarin (det är ju kallare än här, men inte kan det väl bli KALLT? På riktigt?).

Inga apelsiner med nejlikor och röda band, ingen julgran, julklapparna är hemskickade sedan länge, inga pepparkakor att baka. Ganska skönt, som omväxling. Men det blir inte mycket bloggat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag avlämnat ett stycke Afrikaresenär, sonen, på Landvetter när natten var som mörkast. Avundas honom, inte att flyga iväg för det är läskigt, utan att han ska få se solen, vilket vi inte har gjort här i Borås på evigheter. Han var förväntansfull men ändå cool på ytan! Så spännande för honom att få hälsa på er!

Ulla Sätereie sa...

Vi väntar otåligt på att de ska komma fram! Håkan åker ut till flygplatsen och möter dem i kväll. Bara att hoppas att alla fem och deras packning får plats i bilen!